Phøset


Øverphøs Enigma

Världen talar om en man bara känd som “Enigma”, ett namn som droppar av gåtfull lockelse och viskade hemligheter. Hans ansikte skyms av en utsmyckad gyllene mask som döljer varje spår av hans identitet. Ett mästerverk av konstnärlighet och tjusning, den har en antik aura, som om det har sett civilisationernas uppgång och fall. Ingen vet vad som gömmer sig bakom masken. Anhängarna av Enigma, lojala eldsjälar, observerar med brinnande tillbedjan, deras ögon en blandning av vördnad och bävan. De väntar på sin ledares ord med spänning, redo att utföra vilket kommando som helst, oavsett hur farligt eller ondskefullt det kan vara.

Phøs Veria

Veria, en person av både makt och vanära, är ingen vanlig kvinna. Hennes namn är synonymt med rikedom och framgång. Hon har stigit till att bli en framstående personage i affärsvärlden en hänsynslös magnat vars varje steg ekar jakten på pengar. Den rika eliten, driven av sin egen omättliga önskan om rikedomar, sägs ha lovat sin lojalitet till Veria och bildat en sammansvetsad krets av lärjungar som ivrigt utför alla hennes befallningar. Den rikedom hon har samlat på sig är ett tveeggat svärd, för det sägs att hon värderar pengar över människoliv.

Phøs Reus

Reus är ett namn viskat med fascination och fruktan. Han knyter kontakter i lika hög grad bland den mest eliten av konstkretsar som den svarta marknadens skuggiga världar. Han har förtjänat ett rykte som en högt uppsatt konstmäklare med en omättlig törst efter sällsynta skatter, som utan ansträngning handlar med ovärderliga mästerverk och hemliga transaktioner. Hans inflytande når in i varje hörn av den svarta marknaden och manövrerar konstfullt det intrikata nätet av illegalt konstförvärv. Många söker hans gunst, desperata efter att få inträde i konstvärldens eftertraktade inre kretsar, där förbjudna skatter utbyter händer och förmögenheter skapas eller krossas.

Phøs Mori

Mori, en man med grovt uppträdande och stark kroppsbyggnad, besitter en känsla av fara som genomsyrade själva essensen av hans väsen. Hans breda axlar och seniga ram antyder ett förflutet fyllt av faror. Med en gruff röst som skickar skakningar genom hjärtat på även de modigaste själar. Grimma rykten viskas genom de lokala salarna, berättelser om försvinnanden och oförklarliga dödsfall som gjorde att samhället grips av skräck. Mori själv skulle aldrig tveka att hantera obehagliga situationer personligen, orädd för att navigera i mänsklighetens mörkaste djup för att uppnå sina förvrängda mål

Phøs Rexa Lordina

En kvinna med utsökt skönhet och ett rykte som föregår henne, Rexa Lordina extruderar en aura av både elegans och farlighet. Hennes förtrollande närvaro väcker uppmärksamhet, och män från alla samhällsskikt finner sig villigt fångade i hennes förföriska nät. Det sägs att Rexa har en kuslig förmåga att avslöja de djupaste hos dem som korsar hennes väg. Hon använder denna kunskap som ett vapen och reducerar män till bara verktyg i sitt dödliga spel. Vissa viskar att Rexa förvärvar övernaturliga krafter, en andlig kraft som gör det möjligt för henne att böja sina hängivna anhängares vilja till varje infall.

Phøs Iago

Lång och mager, med genomträngande ögon som tycks gräva sig ner i djupet av ens själ. Som en dockspelare som drar i osynliga trådar, orkestrerar han livet för dem som faller under hans inflytande, leker med deras känslor och styrderas handlingar mot hans olycksbådande agenda. Hans röst, som honung som droppar från en förgiftad kalk, kan böja även den mest viljestarka efter hans nycker. Rykten viskar om Iagos kusliga förmåga att förstå det mänskliga psyket, att dechiffrera dess invecklade inre liv med häpnadsväckande precision. Iago ser sina anhängare som enbart leksaker i hans spel av psykologisk tortyr som han konstruerar. Ingen går säker från hans manipulativa grepp.

sv_SESwedish