ETT DRAGET PEPP


Det är vi som är ett drAget PEPP!! De på A-SEK med mest tryck och drag!

Med masken på kroken fiskar vi upp alla er nollor till A-sektionens båt, hoppas ni nappar på drAget! Vi finns här för att drA igång stämningen så håva in oss när ni vill! Vi är sjukt taggade på att göra detta till livets Nollning och hoppas att ni kommer trivas som fisken i vattnet i vårt sällskap. Tveka aldrig att nappa tag i oss för en dans eller två! 😉

PoK

Eder PEPPARE!!

Hello y’all!
My name is Øverpepp Emilia and I am studying masters in sustainable urban design. I’m from Poland and unfortunately don’t speak Swedish, but don’t hesitate to talk with me in English or Polish!
I am extremely excited about this years nollning and will make sure each one of you is having the best time possible!
You can always ask me about anything! I’m here for you!
Cheers, Øverpepp Emilia

Hallojj! 
Mitt namn är Øverpepp Ida. Jag är från grannstaden Helsingborg och pluggar andra året på arkitektprogrammet i ateljé Y! Trots att folk (av oförklarliga anledningar) börjat kalla mig för Øvningspepp ska jag göra mitt allra bästa för att ha någorlunda koll på läget och göra er nollning så drAgen som möjligt! Vare sig du känner för att småprata lite, ha tumkrig, flyga till danmark (!!!) eller slå ett världsrekord så är det bara att hit me up! Är ändå ganska pratglad :)) Och letar du efter mig hittar du mig förmodligen på dansgolvet! Ses i dimmaannn!!!

sv_SESwedish