Phadder grupper


På vägen hem från Lophtet är det inte sällan man kan höra tissel och tassel bland buskarna. Är det möjligtvis en slutdansad A-sekare som vilar upp sig inför hemfärden? Kanske en bortsprungen data-student som tror att den fortfarande är kvar i VR? Nej, nej, nej. Det är mästertjuvarna Lila Pantrarna! Men om ni tror att det är pengar, guld och skatter vi är ute efter så är ni fel på det – det enda vi ska sno är era hjärtan <3

Från en strand i Los Angeles till en park utanför A-huset. Morgon till kväll, längst LTHs gator alltid redo att rädda någon i fylleruset. Röd baddräkt, lila ovve eller svart kavaj, Alltid ansvariga men skulle aldrig tacka aldrig nej till ett partaj. Springer bara i slo-mo men ändå fittast på A, Livvakterna tvekar inte på att risker ta. Cyklopet immar och av snorkeln får du är en kallsup, Baewatch är där och räddar dig från havets djup.

Farligast i backen och snabba off pist, Vi vet att alla vill ha vår playlist.
Oavsett om det är sol eller börjar snöa, Bakom hjälmen är vi aldrig slöa.
För powder players är det alltid downhill, Det beror på vår sjuka powerwill.
Ser ni phaddrar med en skida, Så vet ni att powder players snart på dansgolvet kommer in-glida.

Yo wazzup! We are the breAk dAncers. Doing the WORM and poplockin’ the wampwamp our way to the middle of the dancefloor. Don’t hate, just skate. Peace out!

Spandexdräkten och masken för att dölja din identitet är på. Manteln fladdrar i vinden bakom dig. Snabbt som vinden flyger du fram genom luften, inget uppdrag är för stort eller litet för dig! FlyING, ølkubb och utskAtten, du sopar mattan med alla motståndare!
Du ser en nolla, fast på A husets tak. Du flyger dit, den måste räddas! ”Är det där the incredibles?” hör du underifrån. ”Nej vänta, han har ju en mantel, en cape! Det är ju ännu bättre! Det är the incapeables!”

SkäggbAtaljonen smyger genom de mörka gränderna. Skuggorna dansar längs med väggarna när deras beskäggade ledare mystiskt försvann. En känsla av osäkerhet fyller luften. Men plötsligt framträder en skymt av hopp. En blek ljusstrimma som bryter igenom dimman. Vad är det som framträder genom dimman? Vilka intrikata planer smids i deras skuggiga sfär? Bara tiden kan avslöja

Skickliga och stiliga vi tisslar och tasslar i buskar och hörn, tysta som möss och med blickar som en örn. Med lätta steg kommer vi smygandes när ni som minst anar, bakom hattar, brillor och A-kavaj vi spanar. Vi ska reda ut vad som verkligen har hänt, och går undercover för att hjälpa Kent-A-gent. Vi är kallast på LTH, av rädsla finns det inte en gnutta. Men snälla låt bli att nämna Tuttifrutta. Så se upp! Vi har nu börjat klura… Man vet aldrig var Kents-A-gents kan lura….

Skrämmande. Mytomspunna. Svåra att bli av med. Ingen är snabbare än Springmaskarna! Smidigt slirar vi oss in i varje liten vrå och gör vår närvaro känd över hela A-sektionen. När man minst anar det är vi där.

sv_SESwedish